Ikke så meget hokus pokus

Vores ambition med Sapex er at skabe et koncept, hvor det er nemt, overskueligt og ikke mindst gennemskueligt for små virksomheder at komme online med en professionel løsning.

Du kan læse mere om selve konceptet her.

Selvom Sapex som selskab er nystartet, så har stifterne Mathias og William arbejdet med websites gennem flere år. For at styrke forretningen har de også valgt at indsætte en erfaren bestyrelsesformand, som også er blevet medejer af selskabet.

Sidder du med et konkret projekt eller er du i tvivl om, hvordan du kommer online med dit nye website, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi skal nok sige til, hvis din henvendelse begynder at koste penge.

 

mathias

Mathias Skov

Stifter & webudvikler

mathias@sapex.dk

+45 42 63 50 08

william

William Iversen

Stifter & webdesigner

william@sapex.dk

+45 22 95 11 05

Mathias Skov

Stifter & webudvikler

mathias@sapex.dk

+45 42 63 50 08

William Iversen

Stifter & webdesigner

william@sapex.dk

+45 22 95 11 05

Få din virksomhed online nu

topbillede

Vores mission

Vores mission er at gøre det så overskueligt som muligt for selvstændigt erhvervsdrivende, at få udviklet, designet, vedligeholdt og markedsført deres hjemmeside. Vi bestræber os efter at sætte alt vores arbejde i system, så det er simpelt og gennemskueligt for vores kunder, at kunne brande sig på nettet. Faktisk har vi gjort det så gennemskueligt, at vi er helt gennemsigtige – selv hvad angår prisen. Du kan nemlig helt selv beregne din pris nu, med vores smarte prisberegner.