WordPress hjemmeside: Markedets førende løsning

wordpress hjemmeside

Velkommen til denne artikel, hvor vi vil gennemgå WordPress der er den førende løsning til hjemmesider på internettet. Hos Sapex udvikler vi hjemmesider baseret på dette system der sikrer en god brugeroplevelse, nem administrering, og et smukt design der både virker på computere, tablets, mobiltelefoner og andre enheder.

WordPress er samtidig det mest populære system i verden, og bruges af millioner af websteder rundt om i verden. Både fordi det er nemt at bruge og har et stort fællesskab af brugere og udviklere der støtter det, og fordi man ejeren får fuld kontrol over ændring af indholdet efter siden er blevet udviklet.

 

Fordele ved at have en WordPress hjemmeside

Der er flere grunde til at virksomheder med fordel kan bruge WordPress til deres hjemmeside. Nedenfor har vi fremhævet nogle af vores favoritter, såvel som beskrevet hvad vi hos Sapex kan hjælpe med:

 

Fuld kontrol over hjemmesiden for virksomheden

En af de helt store fordele må siges at være den kontrol virksomhedens medarbejdere med det avancerede og omstændige kontrolpanel der er indbygget i løsningen. Det betyder at virksomhedens ikke behøver at have teknisk ekspertise for at kunne administrere hjemmesiden når først den er blevet oprettet.

Dette kan spare din virksomhed tid og penge, da du ikke behøver at hyre en webudvikler eller designer til at vedligeholde hjemmesiden hver gang der skal skrives noget ny tekst, kontaktoplysningerne skal opdateres, eller et billede skal udskiftes.

Vi står selvfølgelig altid klar alligevel hos Sapex, skulle i ønske at uddelegere disse opgaver til os, eller hvis i har besvær med enkelte funktioner. Så tøv ikke med at kontakte os.

 

Brugervenligt design til besøgende der konverterer til kunder

Som nævnt ovenfor er WordPress brugervenligt og let at bruge, hvilket gør at det til hver en tid er nemt og overskueligt for de besøgende. En af de helt store syndere på hjemmesider, er snørklede løsninger der gør at de besøgende ikke kan finde rundt på siden, eller at visse funktioner ikke virker som tiltænkt.

Ved at benytte en WordPress løsning fra Sapex, sikres virksomheden at det hele fungerer korrekt og at de besøgende derfor altid vil kunne finde kontaktoplysninger, afgive en ordre i webshoppen, eller tilgå de mange andre funktioner som vi kan udvikle og levere.

 

Søgemaskineoptimering sikrer din hjemmeside bliver fundet på nettet

WordPress har desuden en kraftfuld og indbygget understøttelse af SEO, hvilket kan være med til at forbedre synligheden af din hjemmeside i søgemaskinernes resultater. Dette kan være med til at skabe mere trafik til din hjemmeside, og altså både øge dit salg og din indtjening samtidig.

Hos Sapex forstår vi hvor vigtigt det er at virksomheden bliver fundet når folk søger på termer og nøgleord der er relateret til jeres branche. Derfor sikrer vi at vores WordPress løsning overholder standarden for SEO når det gælder udviklingen og strukturen på hjemmesiden.

 

Opdateres løbende med den sidste nye teknologi

WordPress understøttes desuden af et stort og aktivt fællesskab af brugere og udviklere, hvilket betyder at der er et væld af ressourcer til rådighed til at hjælpe dig med at lære at bruge platformen og løse eventuelle problemer, som du måtte støde på.

Fordi WordPress er under aktiv udvikling, bliver systemet konstant opdateret og forbedret. Det betyder at du altid kan være sikker på hjemmesiden kører på den nyeste og mest sikre version af softwaren.

Hos Sapex udvikler vi hjemmesiden, designet og funktionaliteten til at understøtte opdateringer og tillægsmoduler bedst muligt. Dette skaber en fremtidssikret løsning der vil fungere mange år ud i fremtiden.

 

Kun fantasien sætter grænser for designet

En professionel WordPress hjemmeside vil være visuelt tiltalende og vil afspejle din virksomheds branding og image. Dette kan være med til at skabe et godt indtryk hos dine besøgende og kan gøre dit websted mere effektivt til at engagere og fastholde kunderne.

Hos Sapex forstår vi at designet skal passe til virksomhedens brand og identitet, og vi arbejder derfra med en overbevisning om at sikre den korrekte stemning, hvilket er den røde tråd som følges gennem hele hjemmesiden.

 

Optimal struktur på siden

Et professionelt WordPress design vil være velorganiseret og let at navigere, hvilket kan gøre det lettere for besøgende at finde de oplysninger de søger på hjemmesiden. Dette kan bidrage til at forbedre brugeroplevelsen og kan tilskynde de besøgende til at bruge mere tid på virksomhedens hjemmeside.

Vi står både klar til at rådgive omkring fordelagtig strukturering af hovedmenuen, undersider og andet, ligesom vi også fra starten designer og udvikler ud fra de bedste principper i branchen. Kort sagt leverer vi den optimale struktur på jeres næste WordPress side.

 

Smukt design og hurtig ydelse på alle enheder

Et professionelt WordPress design er samtidig også mobilvenligt, hvilket er vigtigt fordi flere og flere mennesker bruger deres smartphones og andre mobile enheder til at få adgang til internettet.

Et mobilvenligt design vil sikre at din hjemmeside ser godt ud og fungerer korrekt på alle enheder, hvilket kan være med til at forbedre brugeroplevelsen og få de besøgende til at vende tilbage til virksomhedens hjemmeside.

Vi tester og afprøver selvfølgelig hjemmesiden under en række forskellige forhold, og på en bred vifte af elektroniske enheder for at sikre hjemmesidens design ser perfekt ud på både gamle iPhones som nye Androids, store stationære computer skærme, bærbare computere og tablets m.m.

 

Mulighed for tillægsmoduler og videre udvikling i fremtiden

Med WordPress får man ydermere mulighed for at udvide funktionaliteten på hjemmesiden via de såkaldte tillægsmoduler (plugins), der kan løfte oplevelsen for kunderne, ligesom det kan gøres muligt at sælge produkter via hjemmesiden.

Uanset om i ønsker en komplet hjemmeside løsning, booking og kalender, kontaktformular, eller noget helt andet, så står vi hos Sapex klar til at vælge og udvikle de bedste moduler til formålet.

 

Ved at vælge Sapex vælger I kvalitet og erfaring

Hos Sapex er vi professionelle WordPress designere, der haver alle de nødvendige færdigheder, samt mange års erfaring til at skabe et tilpasset design der opfylder din virksomheds specifikke behov.

Vi er derfor i stand til at skabe et design der er unikt for dit brand, og som kan være med til at differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter. Samtidig er vi altid klar på en snak omkring mulighederne, ligesom vi kan komme med feedback og inspiration til nye tiltag.

Har i behov for avancerede funktioner eller rådgivning til specifikke valg så kontakt os endelig hurtigst muligt for at få et uforpligtende tilbud.

 

Afsluttende ord

Alt i alt kan brugen af WordPress give din virksomhed en effektiv og brugervenlig måde at oprette og administrere en hjemmeside der både er moderne hvad teknologien angår, og samtidig ser professionel ud.

Dette hjælper med at forbedre brugerens oplevelse, og kan øge din virksomheds online tilstedeværelse og hjælpe dig til at opnå dine forretningsmål.